Μήνυμα Προέδρων


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Εκ μέρους της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής, έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στο 1ο Επιστημονικό Συμπόσιο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Νέοι Ορίζοντες στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση», που οργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής   Conception of Life και θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 13 & 14 Ιανουαρίου 2017.

Έγκριτοι επιστήμονες προσκεκλημένοι ομιλητές, διεθνούς φήμης, Έλληνες & Ξένοι, Καθηγητές, Διευθυντές και έμπειρα στελέχη Μονάδων Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, θα συζητήσουν για τις νέες εξελίξεις, τα επιτεύγματα και τα αποτελέσματα ερευνητικών προγραμμάτων, που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Θα αναπτυχθούν εξειδικευμένα θέματα υπογονιμότητας, από την πρόκληση ωορρηξίας έως τη γέννηση του πρώτου παιδιού με τη χρήση του «Spindle Transfer».

Η αλματώδης πρόοδος στον τομέα της Βιοτεχνολογίας έχει συντελέσει καθοριστικά στην τεράστια εξέλιξη της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και των μεθόδων αυτής. Οι τελευταίες εξελίξεις θα αποτελέσουν το κύριο αντικείμενο του Συμποσίου.

Ελπίζουμε ότι, η σύμπραξη όλων μας, θα συμβάλλει στην ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα χιλιάδων ζευγαριών, αποκτώντας ένα υγιές παιδί.

Περιμένοντας να σας καλωσορίσουμε στο Συμπόσιό μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι η παρουσία σας, θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Οι Πρόεδροι
της Οργανωτικής Επιτροπής
Κωνσταντίνος Κωσταράς – Παναγιώτης Ψαθάς

Ο Πρόεδρος της
Επιστημονικής Επιτροπής
Θέμης Μαντζαβίνος